We are young


Nej jag vet att jag inte har bloggat på 10000 år, men heter man Pernilla Carlsson så gör man helst ingenting om dagarna.. Om sidåfär 9 dagar så går jag ut andra året på gymnasiet. På en annan gymnasieskola än vad det var tänkt från början, även fast jag trivs så mycket bättre nu. Den 9 juni ska jag vara fotograf på min brors flak då Fordonsprogramet 3c går ut, skit roligt och ser det verkligen som en upplevelse (+ att jag får åka flak två år i rad ;)). Jag har fått jobb på ett café där jag redan efter andra dagen fick hoppa in och jobba. Vilket känns skitbra då jag har sökt så otroligt mycket jobb utan framgång. Om 43 dagar fyller jag 18 år, samma dag jobbar jag även, men vad gör det om 100 år? 

Livet rullar på otroligt bra just nu (dock inte skolan som slackar efter lite haha...) men annars mår jag som fisken i vattnet! 

Ha en bra onsdag mina vänner!
0 Kommentarer



Blixtar och dunder, magiska under.


1 Kommentarer



Döljer det sig något mer bakom molnen förutom horisonten?


Hallå mina kära vänner!

Här om veckan blixtrade det och dundrade det som tusan så jag passade på att försöka fånga ett par på bild. Med en slutartid på 30 sekunder och ett mörker utan fokuspunkter så fick bella så i vägen i någon sekund, trots det blev jag ändå ganska nöjd över bilden!
1 Kommentarer



Lillan aka Masken.


Kom på att jag hade glömt lägga upp bild på våran andra katt, här har ni henne: Masken! Så sööööt!
0 Kommentarer



Du kan inte ge upp utan en kamp!

Fixat till mig, städat lägenheten, druckit kaffe, väntar på att älskling ska komma hem så vi kan laga våfflor! Och ikväll åker jag med min bror, hand klasskompis och hans flickvän till Västerås bilträff! Trevligt värre! :)
0 Kommentarer



Light pink

Våren är här och sommarlovet närmar sig, självfallet fylls då bloggen med bilder på blommor efter den långa tråkiga vintern haha!
0 Kommentarer



Blue, blue and green

0 Kommentarer



Ducks

0 Kommentarer



Cherry flowers

0 Kommentarer



Spring flowers

Fotograferade lite blommor i Stadsparken i Eskilstuna på en fotolektion!
0 Kommentarer