Vem är jag?

Vem är då jag? Ja mitt namn är så enkelt som Pernilla Carlsson. Jag är född i årets underbara juli-månad år 1994.
Jag är född i Eskilstuna stad där jag även pluggar på gymnasiet. Jag läser media programmet med inriktning foto och tar studenten i juni 2013. 

Jag bor med min fina pojkvän Adam i en tvåa på 58 kvadrat meter i en liten 'stad' som går under namnet Malmköping. Vi har även 2 små katter med namn: Nora & 'Masken' - som har alldeles för mycket energi!
Men dom är våra små bebisar haha!

Jag har egentligen inga speciella intressen, jag gör som alla andra i min ålder - umgås med vänner och festar. Jag försöker fotografera så mycket som möjligt men det har blivit lite lagt på hyllan då jag har väldigt mycket annat att göra.
Jag har även ett stort intresse för kläder, väskor, smink, hår och allt som hör där till. 

Jag har redan efter ett och ett halvt år redan bytt gymnasium en gång, från Ljud och Bildskolan i nyköping (gick även media där inriktning foto) till S:t Eskil i Eskilstuna - där jag trivs så mycket bättre! 

Jag är uppväxt på landet i ett samhälle kallat Dunker med min mamma, pappa, 3 bröder och en syster - och en väldans massa djur! Min familj har gjort mig till den starka personen jag är idag och dom älskar jag mest på hela denna jord. 

Det var en kort beskrivning av mig, hoppas ni fortsätter läsa min blogg och följa mig via bloglovin och blogkeen! 

0 Kommentarer