living young, wild and free!


Sitter och dricker kaffe och äter mina mega maränger jag bakade igår haha! Super fint väder idag också, nu märks det att sommaren är påväg! Ikväll ska jag och älskling till hans föräldrar i Flen för att fira hans mamma som fyller år imorgon, mysigt!
0 Kommentarer



wordplay


Här sitter jag och tar bilder på mig själv med ISO 800. Orkar inte livet haha. Vill att min pojke ska komma hem, hoppas han har med sig glass och choklad för jag är ledsen och besviken. Hoppas iallafall att ni får en fin kväll!
0 Kommentarer



Min senaste vecka på instagram.

Ja min vecka har väl sett ut som alla andra, god mat, mys med katter, kollar på estet treornas musikal, druckit öl med bella.

Följ mig på instagram där heter jag: Pernillajao
0 Kommentarer



Våra småbröder.


Igår åkte jag Adam och våra småbröder: Andreas & Joel till Eskilstuna, käkade på kebab huset och sedan spelade två serier bowling. Jag förlorade dock på bowlingen, men jäklar vad roligt det var! Det uppskattas verkligen att umgås med våra syskon nu när man är äldre och inte bråkar som förut. Riktigt roligt!
0 Kommentarer



När Conversen åker fram är det vår!

Var och inhandlade ett par nya pjucks, denna gång blev det ett par röda Converse! Härligt att se att våren är påväg på riktigt nu! Dock inte lika skönt för min pollenallergi.. men iallafall, såg på facebook att det bara är 25 skoldagar kvar till skolavslutningen, det får mig så jäkla stressad men glad på samma gång!
0 Kommentarer



Min drömpojke.


Det var såhär jag träffade min pojkvän. Efter att ha festat nere vid sjön och det var en kille när som var helt random som hette Adam NorDström, frågade min kompis vad hon hette och hon sa, var tydligen vän med min Adam då och råkade skriva till honom. Ibland är det väldigt konstigt när slumpen får välja, att jag bara missade en bokstav i efternamnet och träffade min drömpojke istället. Och den 4 maj firar vi ett år, tänk va bra att Facebook finns ibland, får ta att tacka den sajten!
0 Kommentarer



20 april 2012.

Hallå! Just nu sitter jag och äter ett grönt äpple och dricker Proviva mango. Har varit hemma från skolan ännu en dag, min hosta är verkligen hemsk.. Har iallafall hunnit kollat på gårdagens avsnitt av Big brother, ätit upp resterna från gårdagens middag (nötfilé i ugn, klyftpotatis och beasås!) så sjukt gott. Ska straxt måla naglarna, har dock inte valt vilken färg än. Vilken tycker ni?
0 Kommentarer



Nora.

Vi bor inte ensam i lägenheten utan vi har även två små katter som lever rövare här, en av dom är Nora. Är hon inte underbar?!
0 Kommentarer



Min & älsklings lägenhet!

Dåliga bilder men nu har ni en blick på hur jag bor!
1 Kommentarer



Rockar livet som rödhårig, igen!


0 Kommentarer